[Closed] Learn mode not displaying Korean subtitles

I'm watching 약의 꽃 on Viki and I'm on episode 3. For some reason, after starting episode 3, the learn mode does not work. The learn mode switch is illuminated and should be the showing the Korean subtitles (as well as the English subtitles) but it doesn't. The Korean subtitle availability is also 100% so this can't be the problem. Has anybody had a similar problem before and/or know how to fix this please? Thanks in advance!

1

评论

  • Hi there,

    Both English and Korean subtitles seem to be appearing while Learn Mode is toggled on for that episode.

    If you're still not able to see it, could you let us know:

    • What device you are using to watch?
    • What app version or browser version?
    • What is the exact timestamp where the issue starts occurring?

    Thank you,
    Michelle

    Note: To respond to this thread, please click on "View the post" in the email notification. Responses to the email notification will not update the thread and are not received.

    0
    评论操作 固定链接
  • Thanks for your response. I'm using a MacBook Pro and viewing Viki through Google Chrome 85.0.4183.83. There isn't a particular time when the issue occurs, it seems to occur all the way through the episode.

    0
    评论操作 固定链接
  • Hi dancool2009_113


    We will be reaching out to you via a ticket on the Help Center shortly so as to gather more information about your issue.

    Please help to respond there too as this post will be closed to prevent multiple requests confusion.

    Thank you,
    Michelle

    0
    评论操作 固定链接

帖子评论已关闭。

没有找到您要找的?

新建帖子