Respondida

[Solved] Vertalingen afmaken

Zijn er ook mensen die vertalingen van series naar Nederlands voltooien Zoals Go go Squid Love O20 You are my Destiny en vele andere series die net niet helemaal vertaald zijn

0

Comentários

1 comentário
 • Comentário oficial

  Hallo mcguijt_237,

  Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Viki Community Support!

  Het spijt ons te horen dat de programma's waar je naar kijkt nog niet volledig zijn ondertiteld. Wij begrijpen dat dit belangrijk voor u is.

  Viki vertaalt of ondertitelt zelf geen inhoud; in plaats daarvan, onze gepassioneerde bijdragerscommunity (mensen zoals jij!) Ondertitelingsinhoud op Viki. Je kunt hier meer te weten komen over onze bijdragerscommunity .

  Wanneer ondertitels voor een video niet verschijnen of onvolledig zijn, is de community nog niet klaar met de ondertiteling. Maar maak je geen zorgen, ze zullen er snel bij zijn!

  U kunt controleren of een video volledig is ondertiteld door te verwijzen naar het voltooiingspercentage van de ondertiteling onderaan de videothumbnail.

  Als je ondertitels wilt aanvragen voor een bepaalde show, kun je ook dit formulier invullen en we zullen ons best doen om dit voor elkaar te krijgen.

  Hoop dat dat verduidelijkt! Als u andere zorgen heeft, kunt u schrijven naar ons Helpcentrum op watch.viki.com/UserSupport.

  Bedankt,

  Darl

   

  Ações de comentário Permalink

Publicação fechada para comentários.

Não encontrou o que estava procurando?

Nova publicação