답변함

Learn Mode stopped working

Hi - I use Chrome and have cleared the cache, closed window and logged back in.   When I click on the subtitles button it does not let me turn on Learn Mode.   It was working for the first six episodes of Witch's Romance.  I'm on episode 8 and it won't work.  

 

0

댓글

  • 공식 댓글

    Hello karmicm_619,

    Thanks for writing to us!

    We're sorry you're experiencing these problems on Viki.com.

    To make sure this is not a browser issue can you please try the following?

    1. Log out from your account
    2. Clear your browser cache and cookies How do I clear the cache and cookies on my web browser?
    3. Close your current window, then launch a new window
    4. Log in to your Viki account
    5. Try again from another browser

    Are you still experiencing these issues? If so, could you please share with us the following information?

    • Browser version and operating system. Click here to see all related information — you will get a link with all the information we need. Please share this link with us.
    • Your current location
    • A screenshot or screencast of the error message or issue
    • Your console log and network HAR file. For more information on how to locate these, click here.

    We look forward to your reply!

     

    Best,

    Darl

    Note: To respond to this thread, please click on "View the post" in the email notification. Responses to the email notification will not update the thread and are not received.

    댓글 작업 고유 링크

댓글을 남기려면 로그인하세요.

원하는 것을 찾지 못하셨나요?

새 게시물