[Closed] Learn mode out of sync

On the last three dramas I've watched, the learn mode is out of sync.  The Korean subtitles come up a few seconds after the audio.  The English subtitles are synced correctly.  This is happening for me on:

Pinocchio
I am Not a Robot
Healer

I went back and checked dramas I watched previously with Learn mode (before this issue began) and those are working correctly still. (W, Legend of the Blue Sea and Rebel: Thief Who Stole the People).

I really enjoy Learn mode when it is working properly.  I'd really appreciate it if you could figure out why any dramas I start now a days seem to be out of sync in Learn mode.

1

댓글

  • Learn mode is my favorite feature on Viki. It's the primary reason I would consider purchasing a subscription from Viki.

    In addition to the dramas mentioned above, the following dramas have out of sync issues in learn mode:

    Kill me, Heal me

    Who Are You

    Generally, it seems the older dramas work fine. It's the newer dramas that have this issue. 

    Thanks for all the hard work creating the learn mode feature in the first place. I am a big fan.

    0
    댓글 작업 고유 링크
  • Hi guys,

    Thanks for letting us know the dramas for which Learn Mode subtitles are out of sync.

    The team has been informed and they will be looking into it.

    Cheers,
    Kristie

    0
    댓글 작업 고유 링크
  • It's also out of sync for My Love From the Star (별에서 온 그대) and most of the other learn mode shows.

    0
    댓글 작업 고유 링크
  • Hi there, these are several dramas I've checked and turned them off, even though all of them looked very catchy from the very beginning :( 

    I am not a robot 

    the secret life of my secretary 

    My love from the star 

    Where stars land

     

    And all of them were on the first page :D 
    I'm seriously scared that when you do fixed these, it will already be restricted in my region :( 

    0
    댓글 작업 고유 링크

게시물 댓글 달기가 중지되었습니다.

원하는 것을 찾지 못하셨나요?

새 게시물