Video not loading

Hello, I am having problem here.I installed viki app many days ago i was able to watch all shows without any interruption. Today I tried to open up the app once again but it didn't budge. So I tried switched my mobile on and off, but it still doesn't work. The app opens all fine but whenever I click on an episode the message "The video failed to load" pops up. I tried to load it many times but there is no loading of any episode it just shows the video failed to load. I really have no idea what to do. I don't think it's the internet connection. But then also i tried to play videos on wifi but it still doesn't work. My internet connection is super fast and loads well anything like youtube facebook and other apps but it doesn't work for the shows I want to watch. Could you perhaps fix this somehow? Please, help me out. Looking forward for your message and thank you. My phone model is moto g6
0

Comments

1 comment
  • Hi there,

    Thank you for writing in to Viki Community Support. We're sorry that you're experiencing video issues on the Viki app.

    Could you please provide the following information:

    • What's your Moto G6's Operating System version?
    • What version of the Viki app are you using? You can find it on the app settings.

    Thank you so much for your help. 

    Best,
    Michelle

    Note: To respond to this thread, please click on "View the post" in the email notification. Responses to the email notification will not update the thread and are not received.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.

Didn't find what you were looking for?

New post