[Closed] The video won't play it just shows that its loading

The video of episode 1 on both Tale of the Nine-Tailed and What's Wrong with Secretary Kim both won't play I've tried reloading the page and restarting my wifi but nothing changed it just shows the loading circle. 

0

Comments

5 comments
  • Official comment

    Hi all,

    If you're still facing the same playback issues, could you let us know:

    • What browser version and operating system you are using. Click here to see all related information.
    • Does the same issue occur even when you use your other browsers? (eg. Chrome/Firefox/Edge/Safari)

    We will forward your findings to the engineering team.

    Thank you,
    Michelle

    Comment actions Permalink
  • Same problem - with those shows, and with everything else I've tried. Logging out, deleting cache and logging back in doesn't help either. 

    0
    Comment actions Permalink
  • I wrote their help team like a week ago about the same problem.  They have yet to respond to me.  I hope you get an answer quicker than I have...

    0
    Comment actions Permalink
  • I have been facing the same problem. Those and other videos can only be watched  in my Iphone. They are not working in my pc.

    0
    Comment actions Permalink
  • I'm having the same problem and I did the whole clear cache, etc. I wrote to them and then sent them requested info. I haven't heard back. This seems to have started at the end of October, beginning of November. Many people are experiencing this and the number seems to be increasing. An IT friend says the problem is at their end, server issues. I don't know, I'm not IT savvy. Helpful Hint: the shows will load on my phone. However, it is killing my eyes.

    0
    Comment actions Permalink

Post is closed for comments.

Didn't find what you were looking for?

New post