[Closed] Video not loading on LifeBook

I wanted to start watching Children of Nobody but when I clicked the video it was just stuck on the loading screen. I saw some other posts about this and it said it was fixed but for me it isn't. 

0

Comments

2 comments
  • The device I used was Fujitsu Lifebook

    0
    Comment actions Permalink
  • Hello,

    Thank you for writing in to Viki Community Support.

    I'm sorry you're experiencing issues with the video player.

    To make sure this is not a browser issue can you please try the following?

    1. Restart your home internet network. For more details - Helpful steps to troubleshoot video issues
    2. Log out from your account
    3. Clean the cache and cookies on your browser. - How do I clear the cache and cookies on my web browser?
    4. Close the browser and restart it again.
    5. Log back into your Viki account
    6. Try again from another browser

    Are you still experiencing these issues with the video player? If so, can you please provide the following information?

    • Go to any affected video > video player settings > click 'Report Video Issues' and submit a report. This will allow us to obtain some information on the backend to debug the issue
    • Browser version and operating system. Click here to see all related information — you will get a link with all the information we need. Please share this link with us.
    • A screenshot or screencast of the error message or issue

    Thank you so much for your help. I'll look forward to your reply.

    Best,
    Michelle 

    0
    Comment actions Permalink

Post is closed for comments.

Didn't find what you were looking for?

New post