[Closed] Unable to view "last empress"

I am unable to view the Last Empress videos. When I click on an episode, I just see the "circling" sign that means it is loading but no videos appear at all.

0

Comments

2 comments
  • I'm also having issues watching this drama. Subtitle started running so rapidly I can even read them. They only appear for a second and then disappear.

    0
    Comment actions Permalink
  • Hi doxrxs_877 & annamclaussen_841,

    Sorry to hear you're experiencing these issues with The Last Empress.

    If this issue is occurring on the viki.com website, please send a issue report for the problem by taking these steps:

    1. At the bottom of the video player, next to the volume icon, go to Settings > Report Video Issues
    2. Check the relevant categories and write any additional details and click Submit. This will automatically send us useful information that will help us debug what might be causing the issue you're experiencing.

    After submitting the report, please let me know.

    Alternatively, if you're experiencing this on a Viki app, please try deleting and reinstalling the app to see if it helps.

    If you continue to experience the same issue, please let us know the following information?

    1. Which Viki app are you on? What is your device model? (ex. Android mobile app on Samsung S8)
    2. The specific episodes of The Last Empress for which this is occurring (ex. The Last Empress Ep. 2)
    3. Are you getting any error message?
    4. A short video or photo of the error message or issue you're experiencing

    Let me know how it goes!

    Cheers,
    Kristie

    0
    Comment actions Permalink

Post is closed for comments.

Didn't find what you were looking for?

New post