baby2baby

• Gesamtaktivitäten 5
  • Letzte Aktivität
  • Mitglied seit
  • Folge ich 0 Benutzer
  • Gefolgt von 0 Benutzer
  • Stimmen 0
  • Abonnements 2

Aktivitätsübersicht

Latest activity by baby2baby
  • baby2baby hat einen Post erstellt
    Beantwortet

These episodes NO 1080P

https://www.viki.com/videos/1161554v-dr-cutie-episode-1  pls upload 1080phttps://www.viki.com/videos/1161555v-dr-cutie-episode-2  pls upload 1080phttps://www.viki.com/videos/1161556v-dr-cutie-episo...

• 2 Follower
    • 1 Kommentar
    • 0 Stimmen
  • baby2baby hat einen Kommentar hinterlassen

It shouldn't be a network problem. it only shows 720p on my side. Could you check if the 1080p ver. were actually uploaded?

• baby2baby hat einen Post erstellt

[Closed] 1080p video not available

Hello, I would like to ask if it was possible to insert the video at 1080p of the drama because it is not available thanks. https://www.viki.com/videos/1151415v-my-true-friend-episode-20

• 2 Follower
    • 3 Kommentare
    • 0 Stimmen