jessie_clancy_225

• Gesamtaktivitäten 3
  • Letzte Aktivität
  • Mitglied seit
  • Folge ich 0 Benutzer
  • Gefolgt von 0 Benutzer
  • Stimmen 0
  • Abonnements 1

Aktivitätsübersicht

Latest activity by jessie_clancy_225
  • jessie_clancy_225 hat einen Kommentar hinterlassen

Hi Kristie, Neither of these helped unfortunately. I am still getting an error notice for both facebook and email login despite resetting my accounts and making a password. For Facebook it says th...

• jessie_clancy_225 hat einen Post erstellt

[Closed] Android App Won't Let Me Log In

The android Viki app won't let me log in, it keeps saying that my email is invalid as well as my facebook. I have reinstalled and it didn't work. I was able to log in now on mobile chrome so i know...

• 2 Follower
    • 3 Kommentare
    • 0 Stimmen