Beantwortet

Sound and video not synced on Strong Woman Do Bong Soon

I started ep 1 and it seems like the video is not synced with the sound of the actors voices. It looks odd, like a bad dub job. Is there something I can do? App updated on my Roku.
0

Kommentare

  • Offizieller Kommentar

    Hello osbornk_897,

    Thank you for writing in to Viki Community Support. We're so sorry that you're experiencing this video issue on the Viki app.

    Could you first please try the following:

    1. Uninstall and reinstall the Viki app from your device.
    2. Turn your device off and on again.
    3. Log back in to your Viki account by following the steps here.
    4. Restart your home internet network. For more details: Helpful steps to troubleshoot video issues

    Are you still experiencing these issues with the video player? If so, can you please provide the following information?

    • Does this occur on all shows? If not, please let me know the specific shows and episodes you're having problems with (ex. "Chicago Typewriter" Episode 2)
    • What's your device and Operating System?
    • Video or screenshot showing the issue 

    Thank you so much for your help. I'll look forward to your reply.

    Best regards,

    Lyn
    Viki Community Team Member

    Note: To respond to thread, please click on “View the post” in the email notification. Responses to the email notification will not update the thread and are not received.

    Aktionen für Kommentare Permalink

Bitte melden Sie sich an, um einen Kommentar zu hinterlassen.

Sie haben nicht gefunden, wonach Sie suchten?

Neuer Post